خیلی اوقات پیش می‌آید که بخواهیم حساب اینستاگرام ما برای مدت محدودی از دسترس خارج باشد و قابل دسترسی توسط دیگران نباشد. اینستاگرام قابلیتی را ارائه کرده است که به کاربران این امکان را می‌دهد که حساب اینستاگرام خود را به صورت موقت از دسترس خارج کنند. به این کار به اصطلاح دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام می‌گویند که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.

بعد از حذف موقت حساب اینستاگرام چه اتفاقی می‌افتد؟

بعد از اینکه درخواست حذف موقت حساب کاربری خود را به اینستاگرام اعلام کردید، اینستاگرام به صورت موقت حساب شما را از دسترس خارج می‌کند. در این بازه، کسی نمی‌تواند پیج شما را ببیند، به شما پیام دهد یا شما را فالو یا آنفالو کند. همچنین کلیه اطلاعات حساب کاربری شما حفظ می‌شود تا زمانی که مجدد اکانت اینستاگرام خود را فعال کنید.

نکات مهم حذف موقت حساب اینستاگرام

  • امکان دی اکتیو کردن یا حذف موقت اکانت اینستاگرام، فقط هفته‌ای یک بار امکان پذیر است. اگر امروز اینستاگرامتان را غیر فعال کنید و فردا دوباره آن را فعال کنید؛ باید یک هفته برای فعالسازی مجدد صبر کنید.
  • اگر اکانت اینستاگرامتان را دی اکتیو کنید، هیچ‌کدام از اطلاعات شما مانند؛ پست‌ها، لایک‌ها‌، کامنت‌ها و دایرکت حذف نمی‌شود. حساب کاربری و سایر اطلاعات شما فقط به صورت موقت از دسترس خارج می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را ببیند.
  • بعد از دی اکتیو کردن، نام کاربری حسابتان تا چند ساعتی instagrammer است. اما بعد از چند ساعت، پیج و نام کاربریتان کاملا از دسترس خارج می‌شود، انگار که کلا وجود ندارد.
  • بلافاصله بعد از دی اکتیو اینستاگرام نمی‌توانید آن را برگردانید. برای این کار، باید حداکثر ۲۴ ساعت صبر کنید.
  • در زمانی که حساب اینستاگرام شما غیر فعال است، نام کاربری شما توسط دیگران قابل ثبت نمی‌باشد.

تفاوت دیلیت اکانت و دی اکتیو کردن اینستاگرام چیست؟

دیلیت اکانت به معنای حذف همیشگی حساب اینستاگرام شما می‌باشد و پس از دیلیت اکانت، نمی‌توانید حساب کاربری خود را بازگردانید. اما دی اکتیو کردن یک غیرفعالسازی موقتی است که بعدا می‌توانید حساب اینستاگرام خود را بازگردانید، و اطلاعات شما حفظ خواهد شد.

آموزش دی اکتیو کردن حساب اینستاگرام

1- برای حذف موقت حساب اینستاگرام خود، ابتدا به وب سایت اینستاگرام به آدرس instagram.com مراجعه کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.

2- سپس به پروفایل خود مراجعه کنید و روی دکمه edit profile کلیک کنید.

 

 

3- در پایین صفحه گزینه‌ای تحت عنوان Temporarily disable my account وجود دارد. روی آن کلیک کنید.

 

 

4- بعد از کلیک بر روی گزینه Temporarily disable my account، اینستاگرام در قسمت ?

 

 

Created a second account: حساب کاربری دیگری ساخته اید

Trouble getting started: مشکل در شروع کار با برنامه

Privacy concerns: نگرانی راجع به حریم خصوصی

Just need a break: به یک استراحت کوتاه نیاز دارید

Concerned about me data: نگرانی درباره اطلاعات

Want to remove something: می‌خواهید چیزی را حذف کنید

Too busy/too distracting: مشغله‌ی زیاد/انحراف حواس: به این معنی است که شما دلیل پاک کردن حسابتان را پرت شدن حواس و تمرکزتان توسط اینستاگرام بیان می‌کنید.

Can’t find people to follow: عدم توانایی پیدا کردن افراد برای فالو کردن

Too many ads: تبلیغات زیاد

Something else: چیز دیگر

 

5- بعد از اینکه دلیل غیرفعالسازی حساب خود را عنوان کردید، باید در بخش

6- بعد از وارد کردن رمز روی گزینه Temporarily Disable My Account کلیک کنید.

 

 

چطور دوباره اکانتم را فعال کنم؟

برای فعالسازی مجدد حساب خود کافیت یکبار وارد حساب خود شوید. برای فعالسازی مجدد اکانت خود به برنامه یا سایت اینستاگرام مراجعه کنید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید و اکانت شما مجدد فعال شود.